De ideale jas voor het winterseizoen!

Het is weer winter! We hebben al vele regenachtige dagen gehad, maar komen de echte koude dagen pas in de komende weken onze kant op. Er zijn weer nieuwe wintercollecties te vinden, waar ook de comfortabele winterjassen niet te missen zijn! Ook dit jaar zijn er vele verschillende winterjassen te verkrijgen die je warm zullen gaan houden tijdens deze winter. Zo zijn er gewatteerde jassen, maar zijn ook de parka jassen in trek. In dit blog geven we je graag een aantal tips voor het aanschaffen van een comfortabele jas en hebben we het over verschillende merken!

Jassen voor zowel mannen als vrouwen!

Waar de jassen voor mannen en vrouwen vroeger erg veel van elkaar gescheiden waren en er bij de vrouwen een geheel andere trend was, beginnen de meeste jassen nu steeds meer op elkaar te lijken. Zo zijn er jassen te verkrijgen die zowel in een heren- als in een damesuitvoering te verkrijgen zijn. Vooral bij parka jassen van merken als krakatau en een xplct jas is dit terug te zien!

Kies voor een designer jas!

Wanneer je op zoek bent naar een comfortabele winterjas die een aantal jaar meegaat, zou je ervoor kunnen kiezen om een designer winterjas aan te schaffen. Met een designer winterjas beschik je over een iets duurdere jas, maar kies je wel voor kwaliteit voor de winterjas. Zo is een krakatau jas erg populair bij zowel heren als dames en beschikt de jas over een comfortabel voering. 

Een ander soort jas met hoogwaardige kwaliteit, is een xplct jas. Een xplct jas beschikt over hoogwaardige kwaliteit en het juiste comfort, in combinatie met een schappelijke prijs. De winterjassen zijn erg stijlvol en beschikt het merk over een ruim assortiment, waardoor het zeker de moeite waard is om hier eens een kijkje in te nemen!

Warme, comfortabele jassen van xplct

Vele designer jassen zijn erg prijzig, waarna je beschikt over een winterjas met hoogwaardige kwaliteit die erg lang mee zal gaan. Een andere soort winterjas die beschikt over de juiste kwaliteit maar erg schappelijk in prijs is, is een xplct jas. De jassen van xplct laten juist zijn dat de prijs  een jas van hoogwaardige kwaliteit niet altijd over de kop hoeft te gaan, maar dat een schappelijke prijs het ook zeker waard is. 

De collectie van xplct bestaat uit verschillende stoere items waarmee je de winter door zult komen. Zo bevinden er zich in het assortiment verschillende reflecterende shirts, truien en zijn er zelfs schoudertassen te verkrijgen van xplct. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten kledingstukken voor ieder seizoen, waardoor je het gehele jaar door kunt komen in stijl!

Geef een antwoord