De laatste outfits en schoenen scoren voor de vakantie.

Ben jij er ook zo aan toe? Aan de vakantie? Nou dat is geheel de begrijpen, want je ben waarschijnlijk al weer bijna een heel jaar aan het werken. Heel misschien ben je tussendoor een paar dagen weg geweest maar dan is het nu toch echt tijd voor je wel verdiende zomervakantie. En daar is iedereen wel aan toe. De kinderen hebben vrij, de scholen zijn dicht en de bouwvak komt ook steeds dichterbij. Dus tijd om je klaar te maken voor jouw vakantie.

Nog een paar laatste outifts.

Kijk, de kans dat je bekende tegenkomt op vakantie is natuurlijk klein. En stiekem hoop je ook gewoon niemand tegen te komen. Want je wilt even genieten en gewoon niet het vertrouwde om je heen. Even alles nieuw en een soort van mini frisse start van een paar dagen of een paar weken. Gewoon even helemaal genieten. Maar daar horen natuurlijk wel nieuwe outfits bij. Want in overdag en in de avond wil je natuurlijk er nog steeds mooi uitzien tijdens je vakantie. Kijk, dat je overdag, wanneer je naar het strand gaat of het zwembad gaat. Je gemakkelijk je zwemkleren aan hebt met daar overheen een makkelijk jurkje en slippers. Dat begrijpt iedereen. Want je springt toch zo snel mogelijk het water in. Maar wanneer je niet ligt te flaneren op het strand of aan het zwembad, wil je natuurlijk een leuke outfit aan. Want wie weet worden er nog wat foto’s gemaakt. Die kans is natuurlijk wel groot. Want herinneringen moet je vast leggen. 

Daarom is het de hoogste tijd om nog even de stad in te gaan.

Dus net voordat je op vakantie gaat, ga nog een dagje de stad in, kijk even goed online en scoor zo nog een paar mooie en leuke nieuwe outfits. Die vooral ook lekker zitten en leuk staan natuurlijk. Koop voor eronder nog een paar leuke schoenen, zoals bijvoorbeeld Veja dames sneakers. Want tegenwoordig kan je onder een leuke jurk of rok gemakkelijk sneakers dragen. Je kan het zo comfortabel mogelijk maken. Want dat gaat natuurlijk wel boven alles, en er leuk uitzien natuurlijk. Want niets is zo vervelend als kleding, of schoenen, die niet fijn zitten.

Dus welke kleding stukken wil jij sowieso nog in jouw koffer stoppen? Maar geniet vooral van jouw welverdiende vakantie. Want je hebt het meer dan verdiend.

Geef een antwoord