Hoe werk je als man aan je uiterlijk?

Als man is het van belang een goed verzorgd uiterlijk te hebben. Dit kan jou voordeel opleveren bij sollicitatiegesprekken, bij de vrouwen en in sociale situaties. Allemaal dingen die jij als man ongetwijfeld belangrijk zult vinden. Uiteraard speelt een integer en lief karakter ook mee, maar veel aandacht aan je uiterlijk helpt ook! In deze blog geven we je wat tips hoe je in bovenstaande situaties beter voor de dag kunt komen. Goede kleding met daarbij een mooie jas, overhemden heren en poloshirts is van cruciaal belang.

Het creëren van het ultieme charisma

Wanneer je als man dat mooie charisma wilt bewerkstelligen, moet je er wel zelf aan werken! Je kunt bijvoorbeeld heel veel aandacht aan goed schoeisel besteden. Schoenen van top couturiers, die maken de man. Ook gekke hippe sokken zijn leuk. Kies voor een stijlvolle zonnebril die jouw look kracht bijzet. Bezoek regelmatig de kleermaker om jouw pak dat misschien 500 euro kostte, er uit te laten zien als een pak van 2000 euro. Ga voor een goed gestyled kapsel. Liever ook geen hele rijen sieraden. Een ring met mooie steen of subtiel kettinkje is beter. Poloshirts en overhemden heren mogen zeker niet aan jouw outfit ontbreken om meer klasse en stijl uit te stralen. 

Voor welk poloshirt of overhemd ga je?

Online is er heel veel keus qua poloshirts en overhemden heren. Alles om jouw persoonlijkheid te versterken. Het merk Babista heeft vele opties met korte en lange mouw. De ruitenoverhemden zijn nog altijd hip, maar ook streepjes en bloemetjes zie je veel. Wil je net en perfect gekleed gaan op je werkdag? Kies dan voor een zuiver katoenen overhemd van fijn structuurmateriaal. Ook zijn er diverse overhemden met korte mouwen, met trendy print. Zo kun je op elk moment perfect gekleed gaan! De poloshirts zijn van alle tijden. Ze zijn er in diverse kleuren. Vervaardigd van een comfortabele katoenmenging, waardoor ze onderhoudsarm en slijtvast zijn.

Zelfs stijlvol met hoge temperaturen

Het voordeel van een polo is dat je als man zelfs met hoge temperaturen stijlvol voor de dag kunt komen. Want dat is voor veel mannen een dingetje: als de temperatuur boven de 25 graden komt hebben ze de neiging er minder verzorgd uit te zien. Met poloshirts ben je toch luchtig gekleed, maar evengoed draag je een elegant vrijetijdshemd! In iedere mannengarderobe zou het thuis moeten horen. Hopelijk heb je door deze blog veel tips opgedaan, om jouw garderobe uit te breiden en om jouw persoonlijkheid te versterken!

Geef een antwoord